KLIMAATPOSITIEF:
HET GOEDE NIEUWS VOOR
IEDEREEN DIE DE NATUUR
MEER RUIMTE WIL GEVEN.

Klimaatpositieve vloeren zijn een zeldzaamheid. De natuur heeft oneindig veel oplossingen om onze levens en onze leefomgeving te verbeteren, als we maar bereid zijn om ernaar te zoeken. En dat doen wij al een paar honderd jaar. Dat klink best makkelijk. Maar hoe makkelijk IS het?

DE NATUUR LEVERT
HET BESTE

MATERIALEN WAAR JE MEE VOOR DE DAG KUNT KOMEN

Het creëren van de perfecte vloer wordt gedomineerd door traditionele processen. Het combineren van hoge eisen met natuurlijkvriendelijke productontwikkeling is een uitdaging, maar wordt steeds algemener. DURACRYL heeft het gebruik van natuurvriendelijke grondstoffen onderzocht en is erin geslaagd vloeren van de hoogste kwaliteit te creëren, gemaakt met alle unieke eigenschappen die de natuur te bieden heeft. Bekijk onze steeds groeiende collectie bij producten.

SOBER EN GROEN PRODUCEREN

Wij maken onze producten volgens het principe van minimum-of-waste, onafhankelijk van de toepassing of de eisen. DURACRYL produceert EN realiseert op maat, zonder materiaalverlies.

DE NATUUR
KENT GEEN AFVAL

GEEN BOMEN OM GEBREKEN TE COMPENSEREN

DE EERLIJKE PRIJS

Men zegt weleens dat de ambitie om het klimaat te ontzien kostbaar is. DURACRYL bewijst dat het anders kan. Echte innovatie betekent dat oplossing en investering in balans zijn; de kosten zijn vergelijkbaar met traditionele vloeren. De winst zit in het klimaatpositief produceren: onze producten hebben geen compensatie met bossen nodig. Alle winst zit al in het product.