HET DURACRYL
ATELIER: VOORBEELDEN
VAN ONZE GROEIENDE
COLLECTIE

Het Nederlandse atelier

De Nederlandse geschiedenis heeft vele inspirerende onderzoekers en makers voortgebracht. Eén van hen is Vincent van Gogh. Vincents onconventionele manier van denken bracht ongeëvenaarde kunst voort en is een inspiratiebron voor mensen van over de hele wereld.

Zijn frisse, kleurrijke blik op de wereld is ook onze inspiratiebron en heeft ons geholpen om ongebaande paden te ontdekken. Dit heeft geleid tot een collectie producten die hopelijk de wereld helpen verbeteren.

Alle Duracryl producten vallen onder flexibele vloerbedekking, waarmee ze de perfecte keuze zijn voor scholen, ziekenhuizen, kantoren en publieke gebouwen.

 

Vergeleken met bestaande resilient vloeren op de markt hebben Duracryl producten unieke eigenschappen. Duracryl producten worden vloeibaar aangebracht, dus geen naden en materiaalverlies.

 

Dit zorgt er ook voor dat er geen lijm nodig is en dat de vloer in de toekomst schoon verwijderd kan worden. Alle Duracryl producten kunnen na vele jaren gebruik gemakkelijk gerenoveerd worden.

Ontdek onze producten

CORQUES LIQUID LINO

Corques is een linoleum, een pure mix van natuurlijke materialen. Lijnzaadolie, plantaardige olie, kurk en mineralen, naadloos gelegd.

Corques is een sterke, flexibele, naadloze en comfortabele vloerbedekking. Corques kan gebruikt worden als decoratieve vloer in scholen, medische gebouwen, kantoren, musea en is ook geschikt voor woonhuizen. Kortom, Corques is een perfecte oplossing voor gebruikers met hoge eisen op het gebied van comfort, slijt- en stootvastheid en hygiëne. Corques is een naadloze oplossing van muur tot muur.

DURABELLA SEAMLESS TERRAZZO

Durabella is een eco vriendelijke variant van traditioneel terrazzo. Met marmer en of natuursteen kunnen de meest bijzondere combinaties gemaakt worden. Durabella biopolymeer is gemaakt van plantaardige olie en is ‘Red List Free’.

De schoonheid en rijke uitstraling van traditionele Terrazzo vloeren, uitgevonden door de Romeinen, verbeterd met de nieuwste technologieën van vandaag creëren een unieke vloer. Durabella heeft exceptionele eigenschappen in uitstraling, esthetiek en duurzaamheid. Durabella is een decoratieve vloerafwerking, gemaakt van een gekleurde biobased binder, gemengd met marmer, glas en andere natuurlijke materialen. Na het afwerken is de natuurlijke schoonheid van de marmeren chips in een kleurrijke ondergrond zichtbaar en vormt het een mooie, duurzame en flexibele Terrazzo.

DURAPURE DESIGN FLOORS

Durapure is een flexibele uni gekleurde resilient vloerbedekking. Durapure heeft stevig elastische eigenschappen en is ‘Red List Free’.

Durapure is een sterke, flexibele, naadloze en comfortabele vloerbedekking. Durapure kan gebruikt worden als naadloze designvloer in scholen, medische gebouwen, kantoren, musea en is ook geschikt voor woonhuizen. Kortom, Durapure is een perfecte oplossing voor gebruikers met hoge eisen op het gebied van comfort, slijt- en stootvastheid en hygiëne. Een ongeëvenaarde keuze in kleuren en designs voor een naadloze muur tot muur biobased vloer. Durapure is verkrijgbaar in verschillende versies. Van een meer comfortabele D30 versie tot de sterkere D70 versie.

DURACEM CONCRETE
DESIGN FLOORS

Duracem is een flexibel en duurzaam alternatief voor een gevlinderd betonnen vloer. De biobased binder gecombineerd met gerecycled materiaal geeft de uitstraling van een monumentale betonnen vloer, maar met resilient eigenschappen.

Duracem is een sterke, flexibele en naadloze vloerbedekking. Duracem kan gebruikt worden als naadloze designvloer in scholen, medische gebouwen, kantoren, musea en is ook geschikt voor woonhuizen. Kortom, Duracem is een perfecte oplossing voor gebruikers met hoge eisen op het gebied van comfort, slijt- en stootvastheid en hygiëne. Duracem is een naadloze oplossing van muur tot muur. Het is een geweldig alternatief voor harde betonlook afwerkingen.

DURASTONE FLEXIBLE
POLISHED FLOORS

Durastone is een pure mix van biopolymeer en natuurlijke marmeren chips in een flexibele en duurzame vloer. Durastone komt in 6 standaard gepolijste betonkleuren en in een brede collectie marmerkleuren. Speciale kleuren zijn op verzoek mogelijk. Durastone is ‘Red List Free’ en ‘BREEAM’ en ‘LEED’ gecertificeerd.

Durastone is een flexibel en duurzaam alternatief voor gepolijst beton. De marmeren chips in een biobased binder zorgen voor een industriële look, maar met resilient eigenschappen.

NDURANCE

Een biobased rubberen vloer met gerecyclede materialen. Een allround flexibele vloerbedekking.

Ndurance is een sterke, harde en stevige vloeibaar aangebrachte vloerbedekking, gemaakt met plantaardige olie, natuurlijke pigmenten en tot 50% post-consumer gerecyclede materialen. Ndurance bevat geen weekmakers en blijft toch flexibel. Ndurance is een naadloze, bestendige en resilient vloer met uitstekende eigenschappen. Een vloer zonder materiaalverlies en gelaste naden, dus uitermate geschikt voor scholen, kantoren en medische gebouwen.