KLIMAATPOSITIEF:
HET GOEDE NIEUWS VOOR
IEDEREEN DIE DE NATUUR MEER RUIMTE WIL GEVEN.

Klimaatpositieve vloeren zijn een zeldzaamheid. De natuur heeft oneindig veel oplossingen om onze levens en onze leefomgeving te verbeteren, als we maar bereid zijn om ernaar te zoeken. En dat doen wij al bijna honderd jaar. Dat klink best makkelijk. Maar hoe makkelijk IS het?

DE NATUUR HEEFT ER AL OVER NAGEDACHT

MATERIALEN WAAR JE MEE KAN PRONKEN

Het creëren van de perfecte vloer wordt gedomineerd door traditionele processen. Het combineren van hoge eisen met natuurlijkvriendelijke productontwikkeling is een uitdaging, maar wordt steeds belangrijker. DURACRYL heeft het gebruik van natuurvriendelijke grondstoffen onderzocht en is erin geslaagd vloeren van de hoogste kwaliteit te creëren, gemaakt met alle unieke eigenschappen die de natuur te bieden heeft. Bekijk onze steeds groeiende collectie bij producten.

SLIM EN GROEN PRODUCEREN

Wij maken onze producten volgens het principe van minimum-of-waste, onafhankelijk van de toepassing of de eisen. DURACRYL produceert EN realiseert op maat, zonder materiaalverlies.

DE NATUUR
KENT GEEN AFVAL

GEEN BOMEN ALS COMPENSATIE VOOR
'NET NIET’

DE EERLIJKE PRIJS

‘Wie groen wil denken moet rood staan.’ DURACRYL bewijst dat het anders kan. Echte innovatie betekent dat oplossing en investering in balans zijn; de kosten zijn vergelijkbaar met traditionele vloeren. De winst zit in het klimaatpositief produceren: onze producten hebben geen compensatie met gekochte aanplant nodig. Alle klimaatwinst zit al in het product.