WIJ ZIJN
WAT WE
CREËREN.

TOEKOMSTBESTENDIGE VLOEREN MET ’N HISTORIE.

Duracryl heeft een rijke historie van professionele, duurzame en naadloze robuuste vloeren voor residentiele, commerciële en industriële toepassingen. Ons verhaal begint in Nederland, in de jaren 30, met de creatie en installatie van traditionele zandcement en terrazzo vloeren. De geschiedenis ging verder met een nog steeds groeiende ambitie om de vloerindustrie te verbeteren met unieke, slijtvaste en duurzame vloeren. Van projecten van Gerrit Rietveld tot vloeren voor scholen, musea, kantoren en multinationals; elk project draagt bij aan onze gezonde ontwikkeling.

INNOVATIE ZONDER COMPENSATIE.

De wereldwijde behoefte aan ecologisch denken is onmiskenbaar. Onze wereld daagt ons dagelijks steeds meer uit om transparant te zijn over onze ambities. En Duracryl is blij met die tijdgeest om dit waar te maken. Dus niet door bomen te planten ter compensatie, maar puur het product het verschil te laten maken. Iconische bedrijven als Adidas en Disney hebben ons daarom al gevonden als partner richting duurzamere toekomst.

DURACRYL WERELDWIJD

Duracryl biedt iedereen die in een duurzamere wereld wil creëren en leven een keuze. Die ambitie stopt niet bij de landsgrenzen. De keuze om het verschil te maken, om duurzaam te denken EN te doen, is een mondiale vraag. En DURACRYL is een mondiaal antwoord.

Upload je CV (max 1 MB)