WIJ ZIJN
WAT WE
CREËREN.

TOEKOMSTBESTENDIGE VLOEREN MET EEN GESCHIEDENIS.

Duracryl heeft een rijke geschiedenis van professionele, duurzame en naadloze resilient vloeren voor residentiele, commerciële en industriële toepassingen. Ons verhaal begint in Nederland, in de jaren 30, met de creatie en installatie van traditionele zandcement en terrazzo vloeren. De geschiedenis gaat verder met een steeds groeiende ambitie om de vloerindustrie te verbeteren met unieke, slijtvaste en duurzame vloeren. Van vloerafwerkingen voor projecten van Gerrit Rietveld tot vloeren voor multinationals, scholen, musea en kantoren; elk project droeg bij aan onze ontwikkeling.

ONTWERP. KWALITEIT. INNOVATIE.

De positieve wereldwijde beweging naar ecologisch denken is onmiskenbaar. Onze wereld daagt ons dagelijks steeds meer uit om transparant te zijn over onze ambities. Markten beoordelen ons steeds vaker op de principes waarnaar we leven en werken. En Duracryl is trots om dit waar te maken. Iconische bedrijven als Apple en Disney hebben ons al gevonden op hun weg naar een duurzamere toekomst.

DUracryl

Duracryl geeft iedereen die in een duurzamere wereld wil creëren en leven een keuze. Een keuze voor jou om het verschil te maken. Om duurzaam te denken EN te doen, op weg naar de eisen van de toekomst.