Projectomschrijving

Opdrachtgever

Adidas HALO

Architect

Adidas

Jaar

2021

Fotograaf

Adidas

Vloertype

DURABELLA SEAMLESS TERRAZZO

Oppervlakte

860 m2

Bezoekadres

Tauentzienstraße 15

10789 Berlijn, Duitsland

Durabella Seamless Terrazzo in de Adidas Flagship Store in Berlijn.
Het grote belang van duurzaamheid voor Adidas komt ook tot uiting in verschillende ontwerpbeslissingen voor de winkel. De installatie van duurzaam terrazzo, milieuvriendelijke vulwerken en een hergebruikte sporthalvloer effenden het pad voor de behaalde LEED Gold-certificering. We zijn er trots op dat we met onze duurzame biobased Durabella terrazzo hebben bijgedragen aan de Adidas flagship store Berlijn.

OVER Adidas

De hoogwaardige complete inrichting van de adidas Flagship Store Berlin.
Hyperlokaal, duurzaam en geworteld in sport – Berlijn zet trends. Het ontwerpconcept richtte zich op het verbinden van de winkel met de stad, de lokale gemeenschap en de cultuur van de Ku’damm. Een van de middelpunten is het zogenaamde Green Lab met duurzame producten en ervaringen die gericht zijn op duurzaamheid. Adidas begon de volledige inrichting met de volledige sloop van de bestaande winkel en ging naadloos over in zeer uitdagende structurele werkzaamheden. Duurzaamheid was erg belangrijk voor de inrichting van Adidas en dit zie je ook terug in de beslissingen die zijn gemaakt in het ontwerp voor de winkel. Onze metaal constructiediensten omvatten een uitgebreid ingangsportaal met glazen vouwdeuren, een verdekt deurluchtgordijn en volledige bekleding van de gevelprofielen. De hoogwaardige complete inrichting van de adidas Flagship Store Berlin werd uitgevoerd in perfecte samenwerking tussen de projectteams van de klant, de architect en onze ervaren experts.

ALLES OVER
DURABELLA

Durabella is een eco vriendelijke variant van traditioneel Terrazzo. Met marmer en of natuursteen kunnen de meest bijzondere combinaties gemaakt worden. Durabella biopolymeer is gemaakt van plantaardige olie en is ‘Red List Free’.
Durabella Seamless Terrazzo is een esthetische, naadloze, slijtvaste afwerking voor gebieden met zwaar verkeer. Geschikt voor zowel nieuwbouw en renovatie (10-18mm) project. Durabella wordt daarom vaak gebruikt in openbare gebouwen zoals winkelcentra, hotels, recepties, restaurants, congrescentra, luchthavens, banken, kantoren, ziekenhuizen, inkomhallen stations, openbare ruimtes, enz.

Andere DURABELLA
projecten

Zuiderhof 2

Architect: First Lines Design & Build
Fotograaf: Frank Maaskant
Locatie: Amsterdam, Nederland

Vijzelgracht Huis

Architect: Benthem Crouwel Architects
Fotograaf: Jannes Linders
Locatie: Amsterdam, Nederland

Canada House Dublin

Architect: Powerhouse Company
Fotograaf: Kim Zwarts
Locatie: Dublin, Ierland

Download hier de

DURABELLA
brochure

Solliciteer als Adidas HALO

Upload je CV (max 1 MB)