Projectomschrijving

Opdrachtgever

ASML Veldhoven

Architect

Ex Interiors

Jaar

2021

Fotograaf

Alexander van Berge

Vloertype

DURABELLA SEAMLESS TERRAZZO

Oppervlakte

2168 m2

Bezoekadres

De Run 6501

5504 DR Veldhoven

Ons product Durabella Naadloze Terrazzo in ASML Veldhoven gebouw 6KLM.
In het werkrestaurant kunnen de medewerkers kiezen uit diverse eetconcepten en de daarbij ontwikkelde zitplekken variërend van samen met je collega’s of alleen aan tafel. Door het uitbundige groen en de slimme opstelling van de zitplekken geven alle plekken een beschut gevoel. Er is voor échte materialen gekozen en het kleurenpalet is rustig gehouden. Door eenduidig te blijven in het los meubilair en voor kwaliteit te kiezen oogt het restaurant toch rustig ondanks het grote aantal zitplekken.

Gallerij

OVER Ex Interiors

Ex Interiors is uitgegroeid tot een toonaangevend interieurarchitecten bureau, bekend om haar visionaire en inspirerende aanpak op het gebied van duurzaam ontwerpen in relatie tot het welbevinden van de gebruiker.
In de ontwerpen streeft Ex Interiors naar ‘Regeneratieve duurzaamheid’. Dat gaat over Verbeteren, Vernieuwen, Herstellen en Innoveren. Regeneratieve duurzaamheid beoogt een toekomstbestendige, bewuste en betrokken relatie tussen een gebouw, zijn gebruikers en het milieu.

ALLES OVER
DURABELLA

Durabella is een eco vriendelijke variant van traditioneel Terrazzo. Met marmer en of natuursteen kunnen de meest bijzondere combinaties gemaakt worden. Durabella biopolymeer is gemaakt van plantaardige olie en is ‘Red List Free’.
De schoonheid en rijke uitstraling van traditionele Terrazzo vloeren. Deze Romeinse inventie, verbeterd met de nieuwste technologieën van vandaag bieden een unieke vloer. Durabella heeft exceptionele eigenschappen in uitstraling, esthetiek en duurzaamheid. Durabella is een decoratieve vloerafwerking, gemaakt van een gekleurde biobased binder, gemengd met marmer, glas en andere natuurlijke materialen. Na het afwerken is de natuurlijke schoonheid van de marmeren chips in een kleurrijke ondergrond zichtbaar en vormt het een mooie, duurzame en flexibele Terrazzo.

Andere DURABELLA
projecten

Zuiderhof 2

Architect: First Lines Design & Build
Fotograaf: Frank Maaskant
Locatie: Amsterdam, Nederland

Vijzelgracht Huis

Architect: Benthem Crouwel Architects
Fotograaf: Jannes Linders
Locatie: Amsterdam, Nederland

Canada House Dublin

Architect: Powerhouse Company
Fotograaf: Kim Zwarts
Locatie: Dublin, Ierland

Download hier de

DURABELLA
brochure

Solliciteer als ASML

Upload je CV (max 1 MB)