Projectomschrijving

Opdrachtgever

Boskalis

Architect

OPL Architecten

Jaar

2021

Fotograaf

Wouter van der Sar

Vloertype

DURABELLA SEAMLESS TERRAZZO

Oppervlakte

44 m2

Bezoekadres

Rosmolenweg 2

3356 LK, Papendrecht

Durabella in het kantoorgebouw 6 van Boskalis.

In het project Boskalis heeft het bedrijf Duracryl een bijdrage geleverd door de vloer Durabella aan te leggen in het kantoorgebouw. Durabella is een vloerproduct van Duracryl dat bekend staat om zijn uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en esthetische waarde. De vloer is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, waardoor het perfect kan worden afgestemd op de specifieke behoeften en stijl van het kantoorgebouw. Het resultaat was een vloer die niet alleen functioneel en duurzaam is, maar ook een visueel aantrekkelijke en professionele uitstraling heeft. Naast de vloer Durabella heeft Duracryl ook een tafelblad en een zitmeubel gemaakt voor het kantoorgebouw. Het tafelblad en het zitmeubel stralen een gevoel van moderniteit en stijl uit en dragen bij aan een comfortabele en inspirerende werkomgeving. Het kantoorgebouw van Boskalis een prachtige uitstraling gekregen en de medewerkers kunnen genieten van een comfortabele en aantrekkelijke werkomgeving.
what is linoleum made of

Galerij

OVER OPL Architecten

OPL architecten
Het bureau is gevestigd in Utrecht en werkzaam in heel Nederland. We ontwerpen nieuwe gebouwen en re-designen bestaande. Onze expertise strekt zich uit van grote multifunctionele complexen tot kleine gebouwen. Van kantoren, woningen en winkels tot openbare gebouwen en complexe bedrijfspanden, zowel op binnenstedelijke locaties als in nieuwbouwomgevingen.

ALLES OVER
DURABELLA

Durabella is een eco vriendelijke variant van traditioneel terrazzo. met marmer en of natuursteen kunnen de meest bijzondere combinaties gemaakt worden. Durabella biopolymeer is gemaakt van plantaardige olie en is ‘Red list free’.
De schoonheid en rijke uitstraling van traditionele Terrazzo vloeren. Deze Romeinse inventie, verbeterd met de nieuwste technologieën van vandaag bieden een unieke vloer. Durabella heeft exceptionele eigenschappen in uitstraling, esthetiek en duurzaamheid. Durabella is een decoratieve vloerafwerking, gemaakt van een gekleurde biobased binder, gemengd met marmer, glas en andere natuurlijke materialen. Na het afwerken is de natuurlijke schoonheid van de marmeren chips in een kleurrijke ondergrond zichtbaar en vormt het een mooie, duurzame en flexibele Terrazzo.

Andere DURABELLA
projecten

LuminAir

Architect: King Kongs
Fotograaf: Flare Department - Mart Goossens
Locatie: Amsterdam, Nederland

Zuiderhof 2

Architect: First Lines Design & Build
Fotograaf: Frank Maaskant
Locatie: Amsterdam, Nederland

Vijzelgracht Huis

Architect: Benthem Crouwel Architects
Fotograaf: Jannes Linders
Locatie: Amsterdam, Nederland
Download hier de

DURABELLA
brochure

Solliciteer als Boskalis

Upload je CV (max 1 MB)