Projectomschrijving

Opdrachtgever

Canada House Dublin

Architect

Powerhouse Company

Jaar

2017

Fotograaf

Kim Zwarts

Vloertype

DURABELLA SEAMLESS TERRAZZO

Oppervlakte

676 m2

Bezoekadres

Dublin

Canada House Dublin

Door het hele project heen is aandacht voor detail te zien.

De kantoorvloeren en gangen zijn bedekt met tapijt in verschillende op maat gemaakte tinten, die de vloeiende lijnen van de plafondkoven met LED-verlichting weerspiegelen. Oog in oog staan met klanten en collega’s uit andere landen is voor een internationaal bedrijf dat actief is in de reisindustrie een zeldzaam en waardevol goed. Het kantoor in Dublin bestaat uit een groot aantal verschillende ruimtes die zijn ontworpen om formele en informele interactie aan te moedigen; aangename omgevingen om te communiceren met collega’s, externe adviseurs en klanten. Het doel van het ontwerp was het creëren van een luxueuze ruimtelijke ervaring binnen een klassiek en tijdloos gebouw, een interieur dat beweging door het gebouw en uitwisseling stimuleert. Om dit te bereiken heeft de indeling van de begane grond een uitnodigende sfeer.
Canada House Dublin Durabella
Canada House Dublin Durabella

OVER Powerhouse Company

Powerhouse Company ontwerpt gestroomlijnd kantoorinterieur dat de glamour van reizen oproept
Voor een bedrijf dat actief is in de wereld van vliegreizen ontwierp Powerhouse Company een kantoorinterieur met gestroomlijnde rondingen en luxueuze afwerkingen. Het interieurontwerp van 6.500 m² omvat een uitnodigende entreehal met een restaurant, een grote congreszaal, een fitnessruimte, vier kantoorverdiepingen en een executive verdieping bovenin het gebouw, en wil de tijdloze glamour van reizen oproepen. Het materialenpalet omvat lokale natuursteen, houtfineer, hoogwaardige stoffen en tapijt, glazen scheidingswanden en gebogen designlijnen, die het interieur een strakke, gestroomlijnde uitstraling geven. Of je nu wacht in de mid-century-moderne lobby of de wenteltrap met wengéhout bestijgt, de gouden tijden van de luchtvaart zijn nooit ver weg. Tegelijkertijd streeft het elegante interieur naar de hoogste normen op het gebied van duurzaamheid, waarmee het de toon zet voor de toekomst.

ALLES OVER
DURABELLA

Durabella is een eco vriendelijke variant van traditioneel terrazzo. met marmer en of natuursteen kunnen de meest bijzondere combinaties gemaakt worden. Durabella biopolymeer is gemaakt van plantaardige olie en is ‘Red list free’.
De schoonheid en rijke uitstraling van traditionele Terrazzo vloeren. Deze Romeinse inventie, verbeterd met de nieuwste technologieën van vandaag bieden een unieke vloer. Durabella heeft exceptionele eigenschappen in uitstraling, esthetiek en duurzaamheid. Durabella is een decoratieve vloerafwerking, gemaakt van een gekleurde biobased binder, gemengd met marmer, glas en andere natuurlijke materialen. Na het afwerken is de natuurlijke schoonheid van de marmeren chips in een kleurrijke ondergrond zichtbaar en vormt het een mooie, duurzame en flexibele Terrazzo.
Canada House Dublin Durabella

Andere DURABELLA
projecten

Uber

Architect: CBRE Design
Fotograaf: Stijn Poelstra
Locatie: Amsterdam

Helix Utrecht

Architect: Cushman
Fotograaf: Stijn Poelstra
Locatie: Utrecht

LuminAir

Architect: King Kongs
Fotograaf: Flare Department - Mart Goossens
Locatie: Amsterdam, Nederland
Download hier de

DURABELLA
brochure

Solliciteer als Canada House Dublin

Upload je CV (max 1 MB)