Projectomschrijving

Opdrachtgever

DoubleTree by Hilton

Architect

King Kongs

Jaar

2023

Fotograaf

Flare Department - Mart Goossens

Vloertype

DURABELLA SEAMLESS TERRAZZO

Oppervlakte

Bezoekadres

Oosterdoksstraat 4

Level 11, 1011 DK

LuminAir in Amsterdam

De nieuwste rooftop van Amsterdam is open: LuminAir nabij Amsterdam Centraal Station op de plek waar jarenlang de bekende Skylounge te vinden was. Het design van LuminAir is geïnspireerd door licht en lucht en cocktails spelen er een grote rol. LuminAir, ‘The bar above Amsterdam’, staat voor energie, muziek, kunst, kleur en de verschillende luchten boven de creatieve stad. Deze worden weerspiegeld door het innovatieve interieur. Wolkvormige installaties en lichtprojecties veranderen mee met de waan van de dag. LuminAir in Amsterdam is open: de nieuwste rooftop van de stad Uitgesproken kleuren, pluche designmeubilair en ramen van vloer tot plafond accentueren de sfeer van LuminAir.
LuminAir

Galerij

OVER King Kongs

Het design van LuminAir is gedaan door interieurdesignbureau King Kongs.
KING KONGS heeft leiding gegeven aan de ontwikkeling van het ontwerp voor de gloednieuwe LuminAir rooftop bar, formele SkyLounge, DoubleTree by HiltonAmsterdam Centraal Station. King Kongs is een interieurontwerpbureau dat zich voornamelijk richt op hospitality design, maar andere creatieve verzoeken of onfatsoenlijke voorstellen niet uit de weg gaat. King Kongs omarmt ruwweg nieuwe creatieve missies om een verscheidenheid aan knallende eindresultaten na te streven.
Van hotel tot (pop-up) restaurant, van kantoor tot retail, van branding tot concept stores en van erfgoed tot modern. We nemen ons werk serieus, er zit veel kennis onder ons dak en we geloven in wat we aan de wereld toevoegen. Het is wat mensen voelen dat telt, wat mensen inspireert en wat mensen doet glimlachen.ALLES OVER
DURABELLA

Durabella is een eco vriendelijke variant van traditioneel terrazzo. met marmer en of natuursteen kunnen de meest bijzondere combinaties gemaakt worden. Durabella biopolymeer is gemaakt van plantaardige olie en is ‘Red list free’.
De schoonheid en rijke uitstraling van traditionele Terrazzo vloeren. Deze Romeinse inventie, verbeterd met de nieuwste technologieën van vandaag bieden een unieke vloer. Durabella heeft exceptionele eigenschappen in uitstraling, esthetiek en duurzaamheid. Durabella is een decoratieve vloerafwerking, gemaakt van een gekleurde biobased binder, gemengd met marmer, glas en andere natuurlijke materialen. Na het afwerken is de natuurlijke schoonheid van de marmeren chips in een kleurrijke ondergrond zichtbaar en vormt het een mooie, duurzame en flexibele Terrazzo.

Andere DURABELLA
projecten

Zuiderhof 2

Architect: First Lines Design & Build
Fotograaf: Frank Maaskant
Locatie: Amsterdam, Nederland

Vijzelgracht Huis

Architect: Benthem Crouwel Architects
Fotograaf: Jannes Linders
Locatie: Amsterdam, Nederland

Canada House Dublin

Architect: Powerhouse Company
Fotograaf: Kim Zwarts
Locatie: Dublin, Ierland
Download hier de

DURABELLA
brochure

Solliciteer als LuminAir

Upload je CV (max 1 MB)