Projectomschrijving

Opdrachtgever

Zuiderhof ll Amsterdam

Architect

First Lines Design & Build

Jaar

2022

Fotograaf

Frank Maaskant

Vloertype

DURABELLA SEAMLESS TERRAZZO

Oppervlakte

200 m2

Bezoekadres

Jachthavenweg 109-H

1081 KM Amsterdam

Durabella Naadloos Terrazzo in Amsterdam Zuiderhof.

Amsterdam Zuiderhof 2 ligt aan de westkant van de Zuidas in gebouw Zuiderhof II. Deze locatie heeft de grootste vergaderzalen van het Tribes-netwerk, met de Dreamtime die plaats biedt aan 100 personen. De kantoren, vergaderzalen en flexibele werkplekken bevinden zich op de begane grond, 2e en 3e verdieping. De locatie is gebaseerd op de kleurrijke Aboriginals uit Australië, die alles weten over het belang van dromen. In dit gebouw hebben we Durabella geïnstalleerd. Deze verdieping is zeer geschikt voor restaurants, werkplekken en vergaderzalen.

OVER First Lines Design & Build

Strategie en managementontwerp
First Lines is opgericht met de missie om opnieuw na te denken hoe high-end kantoren moeten functioneren: goed ontworpen omgevingen die bijdragen aan een gezond evenwicht tussen werk en privéleven. Plaatsen om te groeien, elkaar te ontmoeten en je tegelijkertijd thuis te voelen. Bij First Lines draait alles om het zetten van de eerste stap naar deze fase. First Lines creëert inspirerende ruimtes die helpen om elkaar te ontmoeten, ideeën te delen en te innoveren. Hoe we dat doen? Dat doen wij op een heel pragmatische wijze, snel, concreet en to-the-point.

ALLES OVER
DURABELLA

Durabella is een eco vriendelijke variant van traditioneel terrazzo. met marmer en of natuursteen kunnen de meest bijzondere combinaties gemaakt worden. Durabella biopolymeer is gemaakt van plantaardige olie en is ‘Red list free’.
De schoonheid en rijke uitstraling van traditionele Terrazzo vloeren. Deze Romeinse inventie, verbeterd met de nieuwste technologieën van vandaag bieden een unieke vloer. Durabella heeft exceptionele eigenschappen in uitstraling, esthetiek en duurzaamheid. Durabella is een decoratieve vloerafwerking, gemaakt van een gekleurde biobased binder, gemengd met marmer, glas en andere natuurlijke materialen. Na het afwerken is de natuurlijke schoonheid van de marmeren chips in een kleurrijke ondergrond zichtbaar en vormt het een mooie, duurzame en flexibele Terrazzo.

Andere DURABELLA
projecten

LuminAir

Architect: King Kongs
Fotograaf: Flare Department - Mart Goossens
Locatie: Amsterdam, Nederland

Vijzelgracht Huis

Architect: Benthem Crouwel Architects
Fotograaf: Jannes Linders
Locatie: Amsterdam, Nederland

Canada House Dublin

Architect: Powerhouse Company
Fotograaf: Kim Zwarts
Locatie: Dublin, Ierland
Download hier de

DURABELLA
brochure

Solliciteer als Zuiderhof 2

Upload je CV (max 1 MB)