Projectomschrijving

Opdrachtgever

Greenchoice Rotterdam

Architect

Colliers International Occupier Services

Jaar

2017

Fotograaf

Marijn van t'Veer

Vloertype

CORQUES LIQUID LINO

Oppervlakte

568 m2

Bezoekadres

Kruisplein 15

3014 DB Rotterdam

Greenchoice

VLOER: CORQUES LIQUID LINO

SEGMENT: Kantoren

Carbon footprint

-4152 KG/m²

Design met duurzame elementen.
Bij het inrichtingsontwerp is rekening gehouden met duurzaamheid en gezondheid. De sfeer in het gebouw is ondanks de enorme schaal natuurlijk en rustig. Er werd een uitgekiend materialen- en kleurenconcept opgesteld, afgestemd op het bestaande interieur en de identiteit van Greenchoice. Zo is er veel aandacht besteed aan duurzame materialen. Dat begint al bij de schoonloopmat in de entree, waarin gebruikte vliegtuigbanden zijn verwerkt. Bij Greenchoice mochten wij de gietvloer Corques Liquid Lino installeren. Corques kan worden gebruikt als vloerbedekking in de onderwijssector, medische sector, kantoren en musea. Een goede keuze voor het kantoor van Greenchoice.

OVER Colliers International Occupier Services

Een bijzonder pand voor een bijzonder bedrijf.
Greenchoice is leverancier van 100% duurzame energie en bosgecompenseerd gas. We wisten dat een bijzonder kantoor op de markt zou komen: het voormalige Bouwcentrum. Na de oorlog vestigden zich hier alle bouwpartijen om Rotterdam zo snel en efficiënt mogelijk weer op te bouwen. Samen met het management en de medewerkers is gewerkt aan een nieuw werkplekconcept. Waar mogelijk gaan medewerkers werkplekken delen. Er is een grote mix van werkplekken: voor concentratie, regulier werk, projectmatig werk en om te scrummen, te overleggen en te brainstormen. Deze variatie moet leiden tot een betere samenwerking, meer dynamiek en meer verbinding tussen afdelingen.

ALLES OVER
CORQUES LIQUID LINO

Corques is een linoleum, gebaseerd op natuurlijke materialen. lijnzaadolie, plantaardige olie, kurk en mineralen, naadloos gelegd.
Corques is een sterke, flexibele, naadloze en comfortabele vloerbedekking. Corques kan gebruikt worden als decoratieve vloer in scholen, medische gebouwen, kantoren, musea en is ook geschikt voor woonhuizen. Kortom, Corques is een perfecte oplossing voor gebruikers met hoge eisen op het gebied van comfort, slijt- en stootvastheid en hygiëne. Corques is een naadloze oplossing van muur tot muur.

Andere CORQUES LIQUID LINO
projecten

Vijzelgracht Huis

Architect: Benthem Crouwel Architects
Fotograaf: Jannes Linders
Locatie: Amsterdam, Nederland

Stadswinkel Tilburg

Architect: Common Affairs
Fotograaf: Arjen Veldt
Locatie: Tilburg, Nederland

Noord-Hollands Archief

Architect: Interarc
Fotograaf: Eva Bloem
Locatie: Haarlem, Nederland

Download hier de

CORQUES LIQUID LINO
brochure

Solliciteer als Greenchoice

Upload je CV (max 1 MB)