Projectomschrijving

Opdrachtgever

Veurs VMBO

Architect

Atelier Pro

Jaar

2022

Fotograaf

Eva Bloem

Vloertype

DURACEM CONCRETE DESIGN FLOORS

Oppervlakte

4400 m2

Bezoekadres

Delflandlaan 4

2273 CS Voorburg

Het nieuwe schoolgebouw Veurs VMBO

VMBO Veurs is een kleine en overzichtelijke school voor voortgezet praktijkonderwijs, met in totaal ongeveer 400 leerlingen. Vanaf 2022 is de school gevestigd in een recent gebouwd complex in de naoorlogse woonwijk Voorburg ’t Loo. Het moderne schoolgebouw, ontworpen door atelier PRO, is compact van opzet, met een heldere structuur en een gemetselde gevel die harmonieert met de omliggende bebouwing. Bijzonder is echter de sociale betrokkenheid van de school bij de omliggende gemeenschap. We zijn dankbaar dat we hebben kunnen bijdragen en Duracem hebben kunnen installeren in het schoolgebouw! De keuken/praktijkruimte gemaakt met Duratop.
Veurs VMBO Voorburg
Veurs VMBO Voorburg

OVER Atelier Pro

Een school met een thuisgevoel
Het gebouw wordt gekenmerkt door openheid, maar ook door geborgenheid; ons doel was een school te ontwerpen met een thuisgevoel in plaats van een gebruiksbestendig, minimaal bouwblok. Hierdoor zijn de leerlingen trots op hun gebouw – en er daardoor zuiniger op. Daarnaast wordt er ook een duidelijk signaal afgegeven: ook VMBO-ers, zijn het waard dat er in ze geïnvesteerd wordt. En dat is een investering die zich terugbetaalt – want het zijn de leerlingen van het VMBO die onze toekomst hard nodig heeft.

ALLES OVER
DURACEM

Duracem Concrete Design Floors
Duracem is een sterke, flexibele en naadloze vloerbedekking. Duracem kan ingezet worden als naadloze designvloer in scholen, medische gebouwen, kantoren, musea en is ook geschikt voor woonhuizen. Duracem is een perfecte oplossing voor gebruikers met hoge eisen op het gebied van comfort, slijt- en stootvastheid en hygiëne. Duracem is een naadloze oplossing van muur tot muur. Het is een geweldig alternatief voor harde betonlook afwerkingen.
Veurs VMBO Voorburg

Andere DURACEM
projecten

The Cath

Architect: Fokkema & Partners
Fotograaf: Egbert de Boer
Locatie: Utrecht, Nederland

Hollandse Nieuwe Diemen

Architect: Hollandse Nieuwe, interieur en architecteur
Fotograaf: Hollandse Nieuwe
Locatie: Diemen, Nederland

Wybertjes Fabriek Hilversum

Architect: Eliza Vastgoed
Fotograaf: Giel van Diest
Locatie: Hilversum, Nederland
Download hier de

DURACEM
brochure

Solliciteer als Veurs VMBO

Upload je CV (max 1 MB)