Projectomschrijving

Opdrachtgever

The Cath Utrecht

Architect

Fokkema & Partners

Jaar

2023

Fotograaf

Egbert de Boer

Vloertype

DURACEM CONCRETE DESIGN FLOORS

Oppervlakte

3000 m2

Bezoekadres

Catharijnesingel 47

Utrecht

Het indrukwekkende kantoorgebouw The Cath aan de Catharijnesingel in Utrecht wordt volledig herontwikkeld om aan de hedendaagse wensen en behoeften van organisaties en haar werknemers te voldoen.

Food & Beverage-voorzieningen zijn in harmonie gebracht met informele vergaderplaatsen. De fraai afgewerkte vergaderruimtes zijn flexibel te gebruiken. The Cath is een unieke werkplek in hartje Utrecht waar je de dynamiek binnen een paar meter kunt opzoeken, of in alle rust kunt werken.

OVER Fokkema & Partners

Gerenoveerde kantoorruimte The Cath
Grote vloeroppervlaktes worden niet belemmerd door een stereotype indeling, maar nodigen uit tot maatwerk. Food & Beverage-voorzieningen zijn in harmonie gebracht met informele vergaderplaatsen. De fraai afgewerkte vergaderruimtes zijn flexibel te gebruiken. The Cath is een unieke werkplek in hartje Utrecht waar je de dynamiek binnen een paar meter kunt opzoeken, of in alle rust kunt werken.

ALLES OVER
DURACEM

Duracem Concrete Design Floors
Duracem is een sterke, flexibele en naadloze vloerbedekking. Duracem kan ingezet worden als naadloze designvloer in scholen, medische gebouwen, kantoren, musea en is ook geschikt voor woonhuizen. Duracem is een perfecte oplossing voor gebruikers met hoge eisen op het gebied van comfort, slijt- en stootvastheid en hygiëne. Duracem is een naadloze oplossing van muur tot muur. Het is een geweldig alternatief voor harde betonlook afwerkingen.

Andere DURACEM
projecten

Veurs VMBO

Architect: Atelier Pro
Fotograaf: Eva Bloem
Locatie: Voorburg, Nederland

Hollandse Nieuwe Diemen

Architect: Hollandse Nieuwe, interieur en architecteur
Fotograaf: Hollandse Nieuwe
Locatie: Diemen, Nederland

Wybertjes Fabriek Hilversum

Architect: Eliza Vastgoed
Fotograaf: Giel van Diest
Locatie: Hilversum, Nederland
Download hier de

DURACEM
brochure

Solliciteer als The Cath

Upload je CV (max 1 MB)