Projectomschrijving

Opdrachtgever

Hollandse Nieuwe

Architect

Hollandse Nieuwe, interieur en architecteur

Jaar

2021

Fotograaf

Hollandse Nieuwe

Vloertype

DURACEM CONCRETE DESIGN FLOORS

Oppervlakte

376 m2

Bezoekadres

Verrijn Stuartweg 3N

1112 AW Diemen

Duracem in het nieuwe kantoor van Hollandse Nieuwe.

Het interieur is duurzaam en gezond, ontworpen volgens het teach & tell en inspire & stimulate-concept. Dit heeft geleid tot ontwerp oplossingen die ‘eerlijke’ vertoningen zijn van ingrepen. Duracem kan ingezet worden als naadloze designvloer in onder andere kantoren. De naadloze designvloer heeft een unieke uitstraling die wordt bepaald door het gerecycleerde materiaal binnenin. De Duracem heeft 12 verschillende betonlooks. Het is afgewerkt met een matte look.

OVER Hollandse Nieuwe, interieur en architecteur

Hollandse Nieuwe opent haar nieuwe studio.
Onze nieuwe thuisbasis reflecteert onze missie, ons verhaal en laat zien waar we in geloven. Hier experimenteren we met wat we onze opdrachtgevers adviseren. Het is een creatieve plek waar architectuur, duurzaamheid, gezondheid, samenwerken, leren en plezier centraal staat. Onze brede ervaring stelt ons in staat om opdrachtgevers te inspireren op thema’s als samenwerken, kennisdelen, serendipiteit, agility en cultuurverandering. De studio is ontworpen als een serie van verschillende ruimtes waarin we verschillende vormen van werken, leren en inspireren te ontwikkelen, toetsen en gebruiken. De begane grond is onze dynamische maakruimte: de materialenbibliotheek, keuken, play zone en de stamtafel. Hier werken we samen aan onze ontwerpen met opdrachtgevers en kennispartners, we hebben diners, feestjes, en spelen we fussball en tafeltennis.

ALLES OVER
DURACEM

Duracem is een flexibel en duurzaam alternatief voor een gevlinderd betonnen vloer. De biobased binder gecombineerd met gerecycled materiaal geeft de uitstraling van een monumentale betonnen vloer, maar met resilient eigenschappen.
Duracem is een sterke, flexibele en naadloze vloerbedekking. Duracem kan ingezet worden als naadloze designvloer in scholen, medische gebouwen, kantoren, musea en is ook geschikt voor woonhuizen. Duracem is een perfecte oplossing voor gebruikers met hoge eisen op het gebied van comfort, slijt- en stootvastheid en hygiëne. Duracem is een naadloze oplossing van muur tot muur. Het is een geweldig alternatief voor harde betonlook afwerkingen.

Andere DURACEM
projecten

Veurs VMBO

Architect: Atelier Pro
Fotograaf: Eva Bloem
Locatie: Voorburg, Nederland

The Cath

Architect: Fokkema & Partners
Fotograaf: Egbert de Boer
Locatie: Utrecht, Nederland

Wybertjes Fabriek Hilversum

Architect: Eliza Vastgoed
Fotograaf: Giel van Diest
Locatie: Hilversum, Nederland
Download hier de

DURACEM
brochure

Solliciteer als Hollandse Nieuwe Diemen

Upload je CV (max 1 MB)