Projectomschrijving

Opdrachtgever

Wybertjes Fabriek Hilversum

Architect

Eliza Vastgoed

Jaar

2021

Fotograaf

Giel van Diest

Vloertype

DURACEM CONCRETE DESIGN FLOORS

Oppervlakte

635 m2

Bezoekadres

Larenseweg 123

1221 CL Hilversum

Wybertjes Fabriek Hilversum

VLOER: DURACEM

SEGMENT: Fabrieksgebouw

Carbon footprint

962 KG/m²

Duracem werd als naadloze designvloer ingezet in het voormalige Wybertjes Fabriek Hilversum.

Het voornemen bestaat voor het voormalige Wybertjes Fabriek om het gebied te herontwikkelen naar een duurzaam en aantrekkelijk gemengd woonwerkgebied met ruimte voor 56 woningen en een kantoorfunctie. Groen en duurzaamheid is voor dit project erg belangrijk. Duracryl heeft een rijke historie van professionele, duurzame en naadloze robuuste vloeren voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen. Daarom past Duracryl goed bij deze visie van het project en hebben wij ons product Duracem geïnstalleerd.

Galerij

OVER Eliza Vastgoed

Expeditie Wybertjesfabriek
Eliza heeft het monumentale gebouw, wat onderdeel is van de Wybertjesfabriek, ingrijpend gerenoveerd en voorzien van een energiezuinige luchtbehandelingsinstallatie met warmtepompen. De nieuwe slanke aluminium kozijnen zijn ingevuld met triple glas. Dak, vloer en overige gevels zijn volledig geïsoleerd. Middels het terugbrengen en versterken van de monumentale industriële uitstraling behoud Hilversum een stuk historie met de functie als kantoor ad circa 1000m2.

ALLES OVER
DURACEM

Duracem is een flexibel en duurzaam alternatief voor een gevlinderd betonnen vloer. de biobased binder gecombineerd met gerecycled materiaal geeft de uitstraling van een monumentale betonnen vloer, maar met resilient eigenschappen.
Duracem is een sterke, flexibele en naadloze vloerbedekking. Duracem kan ingezet worden als naadloze designvloer in scholen, medische gebouwen, kantoren, musea en is ook geschikt voor woonhuizen. Duracem is een perfecte oplossing voor gebruikers met hoge eisen op het gebied van comfort, slijt- en stootvastheid en hygiëne. Duracem is een naadloze oplossing van muur tot muur. Het is een geweldig alternatief voor harde betonlook afwerkingen.

Andere DURACEM
projecten

Veurs VMBO

Architect: Atelier Pro
Fotograaf: Eva Bloem
Locatie: Voorburg, Nederland

The Cath

Architect: Fokkema & Partners
Fotograaf: Egbert de Boer
Locatie: Utrecht, Nederland

Hollandse Nieuwe Diemen

Architect: Hollandse Nieuwe, interieur en architecteur
Fotograaf: Hollandse Nieuwe
Locatie: Diemen, Nederland
Download hier de

DURACEM
brochure

Solliciteer als Wybertjes Fabriek Hilversum

Upload je CV (max 1 MB)