durapure

Durapure design floors

DURAPURE IS EEN FLEXIBELE EENKLEURIGE VEERKRACHTIGE VLOERBEDEKKING. DE DURAPURE HEEFT TOUGH-ELASTISCHE EIGENSCHAPPEN EN IS RODE LIJST VRIJ.

Durapure is een stoere, flexibele naadloze comfortabele vloerbedekking. Durapure kan als naadloze design vloerbedekking gebruikt worden in het onderwijs, de medische sector, kantoren, musea maar is ook geschikt voor huishoudelijke oppervlakken. Kortom, Durapure is een perfecte oplossing voor vloeren waar eigenaars en gebruikers hoge eisen stellen aan comfort, slijtvastheid en stootvastheid en hygiëne. Een ongeëvenaarde keuze aan kleuren en dessins om een ​​naadloze, wand-tot-wand biobased vloerbedekking te bieden. Durapure is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Van een comfortabelere D30 uitvoering tot de stoerdere D70 uitvoering.
carbon footprint
KG/m2

Een naadloze en taai elastische vloer die ideaal is voor gebouwen die intensief gebruikt worden en waar slijtvastheid vereist is. Daarom vindt men Durapure gietvloeren vaak terug in kantoren, scholen, musea, ziekenhuizen en fabrieksruimtes. De vloer is een modern en mooi alternatief voor bekende vloerbedekkingen als vinyl en linoleum, maar dan handiger in onderhoud en reparatie. Durapure gietvloer is slag- en stootvast, vloeistofdicht en bestand tegen hardnekkige chemicaliën. Daarnaast zorgt de vloer voor een goede thermische isolatie. De vloer kan in verschillende hardheden worden aangebracht, afhankelijk van de belasting die de vloer te verduren heeft, van kantoorruimtes met zachte vloeren tot industriële ruimtes waar heftrucks overheen rijden.

 

De Durapure gietvloer heeft een effen en gladde uitstraling en is verkrijgbaar in meerdere standaardkleuren. Door verschillende kleuren te mengen, of kleurvlokken toe te voegen, kan de gietvloer ook een eigen dessin of zelfs een betonlook krijgen.

Galerij

Durapure projecten

Vijzelgracht Huis

Architect: Benthem Crouwel Architects
Fotograaf: Jannes Linders
Locatie: Amsterdam, Nederland

BRUNA Amsterdam

Architect: van der Grift
Fotograaf: Wouter van der Sar
Locatie: Amsterdam, The Netherlands
Upload je CV (max 1 MB)