NDurance

liquid rubber floors

EEN BIO-GEBASEERDE RUBBEREN VLOER MET GERECYCLEDE INHOUD DIE EEN ALLROUND FLEXIBELE VLOERBEDEKKING BIEDT.

Ndurance is een sterke, taaie en stevige vloeibaar aangebrachte vloerbedekking gemaakt met plantaardige olie, natuurlijke pigmenten en tot 50% gerecycled materiaal. Ndurance bevat geen weekmakers en blijft langdurig flexibel. Ndurance is een naadloze, duurzame veerkrachtige vloerbedekking met uitstekende eigenschappen. Een perfecte vloerbedekking zonder snijverliezen, zonder lasnaden en daardoor perfect geschikt voor scholen, kantoren en medische instellingen.

Koolstofvoetafdruk

KG/m2

Met zijn blijvende veerkrachtige eigenschappen en natuurlijke uitstraling onderscheidt Corques Liquid Lino zich van veel andere vloeren. De productsamenstelling bestaat uit een uitgebalanceerde mix van voornamelijk natuurlijke grondstoffen zoals plantaardige en lijnolie, hout- en kurkpoeder en kalksteenkurk.
Andere pluspunten van de Corques Liquid Lino vloer zijn dat deze slijtvast is en met een laagdikte van circa 2 mm een ​​zeer goede warmtegeleiding heeft wat het rendement bij vloerverwarming ten goede komt. De vloer is naadloos omdat het een gegoten systeem is. Dit betekent geen lasnaden, werkplan en snijverliezen zoals bij andere vloerbedekkingen. Bovendien is Corques Liquid Lino verkrijgbaar in vele kleuren.

ndurance projecten

Meander Medical Center

Architect: Atelier Pro
Fotograaf: Eva Bloem
Locatie: Amersfoort, The Netherlands

Meander Medical Center

Architect: Atelier Pro
Fotograaf: Eva Bloem
Locatie: Amersfoort, The Netherlands

Meander Medical Center

Architect: Atelier Pro
Fotograaf: Eva Bloem
Locatie: Amersfoort, Nederland
Upload je CV (max 1 MB)