NDurance

Ndurance liquid rubber floors

EEN BIO-GEBASEERDE RUBBEREN VLOER MET GERECYCLEDE INHOUD DIE EEN ALLROUND FLEXIBELE VLOERBEDEKKING BIEDT.

Ndurance is een sterke, taaie en stevige vloeibaar aangebrachte vloerbedekking gemaakt met plantaardige olie, pigmenten en gerecycled materiaal. Ndurance bevat geen weekmakers en blijft langdurig flexibel. Ndurance is een naadloze, duurzame veerkrachtige vloerbedekking met uitstekende eigenschappen. Een perfecte vloerbedekking zonder snijverliezen, zonder lasnaden en daardoor perfect geschikt voor scholen, kantoren en medische instellingen.

Koolstofvoetafdruk
KG/m2

Endurance is, volgens het officiele Engelse woordenboek, de eigenschap om weerstand te bieden tegen gebruik en slijtage. Dit geeft de eigenschappen van Ndurance uitstekend weer.

Ndurance is een sterke, robuste gegoten vloerbedekking dat plantaardige olie, pigmenten en post-consumer gerecyclede materialen bevat. Ndurance is PVC vrij, bevat geen weekmakers en is blijvend flexibel.

Ndurance is een naadloze, durzame flexibele vloerbedekking met hoogwaardige eigenschappen. Een perfecte vloerbedekking, zonder snijverliezen, zonder lasnaden en uitstekend geschikt voor toepassing in scholen, kantoren en medische omgevingen.

Ndurance is RedListFree en LEED en BREEAM gecertificeerd.

ndurance projecten

Meander Medical Center

Architect: Atelier Pro
Fotograaf: Eva Bloem
Locatie: Amersfoort, Nederland
Upload je CV (max 1 MB)