duracem

concrete design floors

DURACEM IS EEN FLEXIBEL EN DUURZAAM ALTERNATIEF VOOR EEN POWERFLOATED BETONVLOER. HET BIO-BASED BINDMIDDEL GECOMBINEERD MET EEN HOGE HOEVEELHEID GERECYCLEDE INHOUD DIE LIJKT OP HET UITERLIJK VAN EEN MONOLITHISCHE BETONVLOER MET VEERKRACHTIGE EIGENSCHAPPEN.

Duracem is een stoere, flexibele naadloze comfortabele vloerbedekking. Duracem kan gebruikt worden als naadloze decoratieve vloerbedekking in de onderwijssector, medische sector, kantoren, musea maar is ook geschikt voor huishoudelijke oppervlakken. Kortom, Duracem is een perfecte oplossing voor vloeren waar eigenaren en gebruikers hoge eisen stellen aan comfort, slijtvastheid en stootvastheid en hygiëne. Duracem is een naadloze oplossing van muur tot muur. Het is een geweldig alternatief voor harde betonlook afwerkingen.

Koolstofvoetafdruk
KG/m2

Duracem is een vloerbedekking op basis van biopolymeer en gerecycled materiaal. Duracem heeft een monolithische betonlook door het gebruik van gerecycled materiaal. Duracem heeft een Declare Red List Free-label.

Duracem is een sterke, flexibele naadloze comfortabele vloerbedekking. Duracem kan worden gebruikt als naadloze decoratieve vloerbedekking in het onderwijs, de medische sector, kantoren, musea, maar is ook geschikt voor huishoudelijke oppervlakken. Kortom, Duracem is een perfecte oplossing voor vloeren waar eigenaars en gebruikers hoge eisen stellen aan comfort, slijtvastheid en stootvastheid en hygiëne. Duracem is een naadloze kamerbrede oplossing. Het is een mooi alternatief voor harde betonlook afwerkingen.

Duracem heeft een unieke uitstraling die wordt bepaald door het gerecyclede materiaal dat het bevat. Duracem heeft 12 verschillende betonlooks. Het is afgewerkt met een matte look. Duracem is zeer elastisch en perfect bestand tegen gebruikssporen.

duracem projecten

Veurs VMBO

Architect: Atelier Pro
Fotograaf: Eva Bloem
Locatie: Voorburg, Nederland

The Cath

Architect: Fokkema & Partners
Fotograaf: Egbert de Boer
Locatie: Utrecht, Nederland

Hollandse Nieuwe Diemen

Architect: Hollandse Nieuwe, interieur en architecteur
Fotograaf: Hollandse Nieuwe
Locatie: Diemen, Nederland
Upload je CV (max 1 MB)