Inzichten

NDURANCE vloeibare rubbervloeren
Rubberen vloeren

Maak kennis met de vloeibare rubbervloeren

Als je op zoek bent naar een duurzame en veilige vloerbedekking, is het de moeite waard om vloeibare rubbervloeren te overwegen. Rubberen vloeren zijn er in alle soorten en maten. In deze tekst zullen we meer te weten komen over de voordelen en eigenschappen van vloeibare rubbervloeren en waarom ze

milieuvriendelijke vloer
Milieuvriendelijke vloeren

Wanneer is een vloer milieuvriendelijk?

Wanneer is een vloer milieuvriendelijk? Als je op zoek bent naar een nieuwe vloer, is het belangrijk om ook rekening te houden met het milieu. Gelukkig zijn er steeds meer vloeren die milieuvriendelijk zijn. Maar wat maakt een vloer eigenlijk milieuvriendelijk? Er zijn verschillende factoren die dit bepalen. In dit

Alles over BREAAM
Certificaten & labels

Alles wat je moet weten over het BREEAM-certificaat

Duurzaamheid wordt steeds belangrijker in onze samenleving. Dit geldt niet alleen voor onze dagelijkse activiteiten, maar ook voor de manier waarop we bouwen en wonen. Het BREEAM certificaat speelt hierin een belangrijke rol. In deze blog lees je meer over dit certificaat en wat het betekent voor duurzaam bouwen en wonen.

Red List Free Label
Certificaten & labels

Wat is het Red List Free label?

Er is wetgeving op het gebied van duurzaamheid voor bedrijven waarbij verschillende certificaten te behalen zijn. Een van deze certificaten is door het International Living Future Institute (ILFI) in het leven geroepen en dat is de Declare® Red List Free. ILFI is een non-profit organisatie die zich richt op het creëren van een duurzame toekomst voor de planeet.

rubber floors where are there made of
Rubberen vloeren

Verschil rubber en vinyl vloeren

Bij de inrichting van een ruimte kunnen veel verschillende soorten vloerbedekkingen worden gebruikt. Vloeren komen in verschillende vormen en maten, en kunnen van diverse materialen worden gemaakt. Zo ook van rubber of vinyl, maar wat is het verschil tussen rubber en vinyl vloeren? Dit lichten we verder toe in onderstaand artikel.

Wat is een rubberen vloer
Naadloze vloeren

Wat is een rubberen vloer?

Er zijn duizenden verschillende soorten vloeren in de wereld. Zelfs binnen rubberen vloeren zijn er talloze verschillen. Daarom is het moeilijk om rubberen vloeren als één geheel te omschrijven. Toch proberen wij de vraag “Wat is een rubberen vloer?” te beantwoorden.

mogelijkheden voor naadloze vloeren
Naadloze vloeren

Zes mogelijkheden voor naadloze vloeren

Er zijn enkele duidelijke voordelen van naadloze vloeren, zoals: gemakkelijk schoon te maken, hygiënisch en zeer mooi. Even belangrijk vinden we dat naadloze vloeren geen snijverlies hebben en duurzamer zijn om te vervoeren

The Cath Duracryl
Gietvloeren

De 5 voordelen van gegoten vloeren

Gietvloeren bestaan al heel lang. Maar de laatste jaren zijn gegoten vloeren ongelooflijk populair. Daar zijn verschillende redenen voor. Maar voordat we dieper ingaan op de voordelen van gegoten vloeren, beschrijven we eerst wat gietvloeren inhouden.

Klimaatpositief - de natuur kent geen afval - milieuvriendelijke linoleum vloer
Linoleum vloeren

Milieuvriendelijke linoleum vloeren

Laten we beginnen met het feit dat linoleum niet per se milieuvriendelijk is. Maar wat zijn dan wel écht milieuvriendelijke linoleum vloeren? Daarover zijn de meningen – helaas – verdeeld.

ASML Durabella naadloze vloeren
Duurzame vloeren

Naadloze vloeren, alles wat je moet weten

Laten we beginnen met het feit dat vloeibare linoleum niet per sé milieuvriendelijk is. Maar wat is dan wel een echt milieuvriendelijke linoleumvloer? Daarover zijn de meningen – helaas – verdeeld.

Checkbox category

Solliciteer als Naadloze vloeren, alles wat je moet weten

Upload je CV (max 1 MB)